Rólunk

Itt olvashatod a történetünk és megnézheted a családi napközinket

Történetünk

 

A nevem Fekete-Székely Judit, én vagyok a családi napközi vezetője. Szeretném bemutatni a napközinket.

A Napraforgó Családi Napközi Egerben, az Almagyar dombon, a Joó János utca 36.sz alatt kezdte meg működését 2015. februártól, a TÁMOP-2.4.5-12/1 számú projekt keretein belül.

A gyermekeket 20 hetestől 3 éves korig, 5 fős kiscsoportba várjuk, hétfőtől péntekig 7.30-tól 16.30-ig. A szolgáltatást igénybe lehet venni egész napos, vagy fél napos ellátásra is, a szabad helyek függvényében.

Célunk, hogy a dolgozni visszatérő anyukák biztonságos, nyugodt, családias környezetben tudják gyermeküket. Hosszútávra gondolkozunk, ezért szeretnénk, ha a hozzánk járó gyermekek az óvoda kötelezettségig velünk maradjanak. Napi négyszeri étkezés biztosítunk, a reggelit, tízórait és az uzsonnát mi magunk készítjük, az ebédet az Food-Plusz Kft-től rendeljük.

A napközi igazi családi hangulatú, hiszen Édesanyám, a gyerekeknek „Marika néni”, segítségével zajlik a napi életünk. Édesapám „Tomi bácsi” barkács és szerelő ügyességével járul hozzá a napközi működéséhez. Szeretnénk, hogy a gyermekek ebben a családias környezetben a lehető legjobban érezzék magukat, felhőtlenül játszanak, és mint egy második családra gondoljanak, mikor megérkeznek a napközibe. A kis családunk tagja még Csöpi kutyus, aki mérhetetlenül szelíd, okos, szófogadó kutya, aki imádja a gyerekeket.

2016. nyarán csatlakozott hozzánk Enikő, aki kedves, gondoskodó személyiségével azonnal a gyermekek kedvence lett. Rövid átmenet után a csoport irányítását ő vette át. Azóta mondókákkal, mesékkel, dalokkal és sok-sok játékkal teszi szebbé a gyermekek mindennapjait.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Gondozó nénink:

Bata Bianka

Bata Bianka vagyok, 2015 júniusában végeztem csecsemő és kisgyermeknevelőként az Eszterházy Károly Főiskolán. Az iskolai gyakorlat és előző munkahelyem során sok szakmai tapasztalatot szereztem. Tanulmányaim során megbizonyosodtam róla, hogy tényleg ez az a szakmai terület, ami örömmel tölt el, és amivel foglalkozni szeretnék.

Kellő odafigyeléssel, kitartással és szakmai tudással próbálom kielégíteni a gyermekek igényeit, ami elengedhetetlen egészséges fejlődésükhöz. A kisgyermekek számára a legfőbb tevékenység a játék, ami nagyon fontos, hiszen ezáltal tanulnak, segíti őket a világ megismerésében, elősegíti a testi, érzelmi, értelmi, szociális fejlődésüket. A mindennapjaink jó hangulatban telnek. Sokat énekelünk, mondókázunk, mesélünk, amelyek szükségesek a gyermekek szellemi fejlődéséhez, ezáltal fejlődik a képzelőerejük, szókincsük, kreativitásuk. Játékos formában megismerjük a környezetünket. Nagy figyelmet fordítok az alkotó tevékenységekre, hetente több alkalommal színezünk, festünk, ragasztunk, gyurmázunk, amelyek által alakul a kézügyességük, finommotorikus képességük. Ezek a tevékenységek mind, örömmel töltik el a kisgyermeket.

Nagyon fontos számomra, hogy minden gyermek jól érezze magát a társaságomban és a szülők is nyugodtan rám bízzák gyermekeiket. A gyermekek biztonságos, szeretetteljes, nyugodt légkörben töltsék mindennapjaikat, mozgásban, játékban, mesében, zenében gazdag környezetet teremtsek számukra.

  • Gondoskodás 100%
  • Biztonság 100%
  • Szeretet 100%
  • Lelkesedés 100%

Képek a Napraforgó Családi Napköziről: